Goud voor Robbe en brons voor Zian op de Vlaamse jeugd kampioenschappen in Deinze op 12&13/02/2022

Wow wow wow, trainer Eddy Nollet beleefde weer een prachtig judo weekend met onze Moorseelse judoka's!

Met heel mooi judo en de nodige focus kampten Zian en Robbe zich naar het podium op de Vlaamse Kampioenschappen!

Zian Vanhauwaert behaalde vorige week de 3de plaats op het Provinciaal Kampioenschap en vandaag deed Zian dit nog eens over maar dan op de Vlaamse Kampioenschappen! Onze judoka U18 -60kg won 4 wedstrijden en verloor 1 wedstrijd.

Vorige week mocht Robbe Demets zich kronen tot Provinciaal Kampioen in de U21 -66kg maar gisteren promoveerde Robbe zich tot VLAAMS KAMPIOEN. Robbe won 3 wedstrijden

Bedankt aan coach Eddy voor de nodige tips en tricks!

Op naar het BELGISCH KAMPIOENSCHAP van volgende week in Tielt!